Klantenservice

BETALEN

De prijzen van de producten in de webshop zijn allemaal vermeld in Euros, maar exclusief verzendkosten. U kunt betalen door gebruik te maken van de volgende betaalmethoden:

iDeal


VERZENDEN

Verzenden binnen Nederland
Bij bezorging binnen Nederland betaalt u verzendkosten van 6,95 euro

- bestellingen boven 25 euro geen verzendkosten.


Wanneer er producten in uw winkelwagen staan, dan kunt u de verzendkosten berekenen.

Na ontvangst van uw betaling zal de bestelling binnen 3 werkdagen overgedragen worden aan PostNL. PostNL zal voor de levering van uw pakket zorgen. Bij niet op tijd bezorgen door PostNL is MAGIC VISION niet aansprakelijk. Wanneer een bestelling niet binnen de verwachte 3 werkdagen verzonden kan worden, neemt MAGIC VISION contact met u op. MAGIC VISION is niet aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigingen van de verzonden producten. Indien vast is komen te staan dat MAGIC VISION toch aansprakelijk is voor enige schade, dan is de aansprakelijkheid gemaximaliseerd tot het orderbedrag.

Omdat onze producten en diensten Nederlandstalig zijn en gericht op Nederland verzenden wij niet naar het buitenland.


RUILEN EN RETOURNEREN

Retour

Iedere klant heeft tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling de mogelijkheid om artikelen te ruilen dan wel te retourneren.

Artikelen die u wilt retourneren dienen eerst aangemeld te worden via info@secretsbywinfried.nl

Bij u bestelling zit een factuur en retour formulier. Artikelen die zonder aanmelding retour worden gestuurd worden niet behandeld. Vervolgens ontvangt u een bevestiging via mail met daarin de verzendgegevens. Artikelen die zonder aanmelding retour worden gestuurd worden niet behandeld. De geretourneerde artikelen dienen in originele staat te zijn. Zij zijn niet beschadigd, voorzien van aangehecht label en in originele verpakking. Kosten die de koper maakt bij retourneren zijn voor rekening van de koper. Bij foutieve levering door MAGIC VISION zijn de kosten voor rekening van MAGIC VISION.

De retourbetaling betreft het aankoopbedrag van de producten.

Na het aanmelden van uw retour en het ontvangen van een bevestiging dienen de artikelen binnen 7 werkdagen naar ons te verzenden.

Wanneer de retourzending niet voldoet aan de gestelde eisen (zie hierboven) kunnen wij helaas niet tot retourbetaling overgaan.


Ruilen

Als klant heeft u de mogelijkheid om een artikel te ruilen binnen 14 dagen.

U dient eerst contact op te nemen via info@secretsbywinfried.nl, zodat we u een bevestiging kunnen sturen.

Vervolgens ontvangt u gegevens om het artikel te versturen.

Na het aanmelden van uw te ruilen artikelen en het ontvangen van een bevestiging dienen de artikelen binnen 7 werkdagen door ons ontvangen te zijn.

De kosten voor het verzenden zijn voor rekening van de koper. De kosten van verzending van de nieuwe artikelen zijn eenmalig voor rekening van Magic Vision.

Artikelen die zonder aanmelding worden gestuurd worden niet behandeld. De te ruilen artikelen dienen in originele staat te zijn. Zij zijn niet beschadigd, voorzien van aangehecht label en in originele verpakking.


CONTACT

MAGIC VISION
Postbus 26
7776 ZG Slagharen
T: 06-15223225
E: info@secretsbywinfried.nl


Kvk: 64940403
BTWnr: NL145690970 B01

Het aanmelden van retourartikelen kan via onderstaand e-mailadres. Zie onze Algemene voorwaarden. info@secretsbywinfried.nl


Zijn er vragen over bepaalde producten, diensten, je bestelling neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen U zo snel mogelijk verder!


DISCLAIMER

Eenmanszaak, hierna te noemen Magic Vision, verleent u hierbij toegang tot www.secretsbywinfried.nl ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

Magic Vision behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Magic Vision spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Magic Vision.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Magic Vision. Voor op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Magic Vision nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Magic Vision en haar licentiegevers.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Magic Vision, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Deze disclaimer is overigens via de ICTRecht-disclaimergenerator (http://ictrecht.nl/disclaimergenerator/) gegenereerd